Dagbesteding

Dagbesteding Koekoekshoeve.
 
Op de Koekoekshoeve bieden wij een gestructureerd dagprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking. De Koekoekshoeve is een boerderij te Nieuwkoop. Mensen worden betrokken bij de zorg voor de dieren en bij het verzorgen van de moestuin/fruitbomen. Deze activiteiten wisselen zich af met ontspanning, beweging en creativiteit.
Team Koekoekshoeve richt zich op het creëren van een ontspannen, huiselijke sfeer. We houden bij het aanbod rekening met de wensen, interesses en mogelijkheden van de persoon. We vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat mensen met plezier komen werken op de boerderij. We werken in een groep, maar waar mogelijk proberen wij ook individuele activiteiten aan te bieden.
 
Wie kan bij ons terecht?
Op de Koekoekshoeve Nieuwkoop werken mensen met een verstandelijke beperking. Wij kunnen begeleiding bieden aan mensen vanaf 16 jaar. Zij moeten wel fysiek in staat kunnen zijn tot het doen van activiteiten op de boerderij. De begeleiding wordt gefinancierd vanuit een PGB. Mensen komen op eigen gelegenheid naar de Koekoekshoeve.
Men hoeft niet op de boerderij te wonen om gebruik te maken van de dagbesteding.
^