Nieuws !!!!

Op dit moment is er op onze locatie in Woubrugge nog een woonplek vrij voor een cliënt met een verstandelijke beperking en ASS. Indien we onderling een klik hebben, zullen we via een logeer mogelijkheid tot een definitieve samenwerking komen.Op 10 maart 2018 doet Inversa net als in 2017 weer mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Mogen wij ook dan weer op u hulp rekenen?  mail voor info naar de boerderij in Woubrugge.Op 24 oktober heeft het  brandweercorps van Leiden een hele dag geklust op onze boerderij in Woubrugge. Fantastisch werk geleverd voor ons en voor hen een zinvolle invulling van een bedrijfsuitje. Zo is de ingegraven trampoline weer helemaal gefikst en hebben zij in een deel van een schuur een houten vloer gelegd. Zo krijgen wij er weer een mooie ruimte bij voor zinvolle dagbestedings- en ontspanningsactiviteiten voor de mensen in onze zorg. Corps, bedankt! TOP!


10 juni 2017 is er bij Inversa in Woubrugge een zomerfair gehouden. Een gezellige dag voor iedereen die kennis wilde maken met Inversa, georganiseerd door de ouders. Het was een gezellige en geslaagde dag.


Inversa heeft op 11 maart deelgenomen aan de activiteiten dagen van NLDOET. In Woubrugge hebben we de pluktuin ingericht, de pipowagen opgeknapt en geschilderd en ervoor gezorgd dat het terrein weer een nieuw seizoen aan kan.
^