Agenda en nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en actualiteiten. Wij delen graag ons nieuws op onze woon-zorgboerderijen zoals: kamers die beschikbaar zijn, vacatures voor nieuwe medewerkers of begeleiders, een markt die wij organiseren, dieren die zijn geboren en nog veel meer!

Agenda

Datum Tijd Activiteit
26-11-2022 10.00-16.00 uur Winterfair Nieuwkoop
  • Stichting Inversa zoekt een vrijwillige penningmeester (m/v) om het bestuur te versterken. Wij zien graag iemand met ervaring in het financiële domein. Wij vragen zo’n 1 à 2 uur per week tijd om het kwartaalverslag te verzorgen, financieel advies te geven, de kas bij te houden en deel te nemen aan de bestuursvergaderingen. Bent u […]

  • Op zaterdag 25 juni jl. organiseerden wij een goede-doelenmarkt op ons terrein van de woonzorgboerderij in Woubrugge. Op deze dag waren bekenden en onbekenden uit de buurt en omstreken uitgenodigd om elkaar te ontmoeten, te genieten van lokale heerlijkheden en diverse producten uit de regio te kopen. De kinderen konden aanschuiven aan de kunsttafel om […]

  • Op de boerderij Nieuwekoop zijn twee kamers beschikbaar. Deze bevinden zich op de bovenverdieping van de boerderij naast de andere bewoners. De badkamer wordt gedeeld met elkaar. Neem contact op met Astrid van de Voort voor meer informatie en de mogelijkheden: 06 194 661 64.

  • Onze bewoners zoeken een nieuwe buurman of buurvrouw. Deze knusse kamer ligt op de bovenverdieping van de boerderij, naast de kamers van de andere bewoners. De badkamer wordt gedeeld met elkaar. Neem contact op met Astrid van de Voort voor meer informatie en de mogelijkheden: 06 194 661 64.