Op zaterdag 25 juni jl. organiseerden wij een goede-doelenmarkt op ons terrein van de woonzorgboerderij in Woubrugge. Op deze dag waren bekenden en onbekenden uit de buurt en omstreken uitgenodigd om elkaar te ontmoeten, te genieten van lokale heerlijkheden en diverse producten uit de regio te kopen. De kinderen konden aanschuiven aan de kunsttafel om een masker of fotolijstje te maken of een workshop droogbloemen te doen.

Bij diverse kramen verkochten we zelf gesponsorde en gedoneerde producten of lokale bedrijven verkochten dit zelf op ons terrein en schonken een gedeelte van de opbrengsten aan St. Inversa.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele ouders, vrijwilligers en medewerkers. Wij zijn hen dankbaar en ook heel blij met de opbrengst van €5.100. Dit besteden we aan de training van het paard zodat onze bewoners veilig op haar rug een ritje kunnen maken in een goed zadel.

Grote dank aan: Heel veel ouders – vrijwilligers – medewerkers – Van Mooren auto – Van Rijn – De Rijk zuivel – Nolina planten – Noordam Henk Angenent – Van Raad – Boerderij Peters – Holtman’s dierenspeciaalzaak – Bakkerij ’t Stoepje – Vishandel Gijs Heek – Groentewinkel van Abtwoude – Greenshields Art