‘Al elf jaar lang is voor mij geen klus te klein!’

Goedendag! Ik ben Cees en werk al 11 jaar als vrijwilliger bij Stichting Inversa. Ik ben gepensioneerd maar heb jarenlang gewerkt als aannemer. Ik wilde graag mijn handen uit de mouwen blijven steken en daarom ga ik drie keer per week naar de woon-zorgboerderij in Woubrugge om allerlei (timmer/tuin)klussen te doen. Als er een klus moet worden gedaan op de woon-zorgboerderij in Nieuwkoop dan rijd ik daar heen. De boerderijen zijn zeker 100 jaar oud en daarom is er genoeg te onderhouden en te repareren. Ik heb bijvoorbeeld een zolder omgebouwd tot woonkamer voor onze cliënten, een fitnessruimte voor de bewoners gemaakt, een dak vervangen en ga zo maar door. Alles dat kapot is of verbeterd kan worden, maak ik. Of ik creëer iets waar de bewoners behoefte aan hebben, dat is helemaal een uitdaging!

Ook werk ik graag samen met de bewoners om hen iets te leren, hout te bewerken of een product te maken van diverse materialen. In de moestuin laat ik hen zien hoe je moet planten en de moestuin moet bijhouden. Ik vind het erg nuttig om mijn kwaliteiten in te blijven zetten en een maatschappelijke bijdrage te leveren. Voor mijzelf én voor de bewoners van St. Inversa. En dat doe ik al 11 jaar met heel veel plezier!

Ik ben wel op zoek naar een ‘collega’ die het werk samen met mij wil verdelen. Heb jij of ken jij iemand met een klus/timmer/aannemers- achtergrond waarvoor ‘geen klus te klein is’? Laat het ons weten via info@inversa.nl of bel: 0172 532 345.

Groeten van Cees