Hoe je samen zorgt en werkt bij een kleinschalig wooninitiatief als Inversa, bewijst het badkamerproject dat de familie van Rick van Diemen startte:
De badkamer van de bewoners die wonen in het zomerhuis, naast de grote boerderij, was nodig aan een renovatie toe. De familie startte met het werven van donateurs tijdens het 60-jarig huwelijksfeest van opa Willem en oma Mia Dit leverde al een mooi startbedrag op.
In de maanden daarna zorgden zij voor donaties en werkuitvoering in natura onder hun diverse (werk)relaties en met bedrijven uit hun netwerk. Na een aantal weken van hard werken werd de nieuwe badkamer feestelijk ‘geopend’ met de bewoners en Rick van Diemen, vader van bewoner Yosh. Mooi om te zien hoe er is samengewerkt. De bewoners zijn heel blij met hun nieuwe, frisse douche, zitbad en ander sanitair.

Wij bedanken heel hartelijk: Rick en Ronald Diemen van, (o)pa Willem van Diemen, (o)ma Mia Van Diemen, Monks StukadoorsVan Kesteren Schilders B.V., Nico Jansen Vink Installatie Groep B.V.Heembouw , Petra Boeff, Projectstoffering Leiden, Probleemloosdicht.nl @Marcel Opdam @HM Coatings / Schuurpapier XL en trouwe vrijwilligers van Inversa: Cees Bruijnes, Jaap Broekhuijsen en Albert Brans.