Nieuws

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer zover, NLDOET 2019,
Natuurlijk doen wij weer mee, dit keer op onze beide locaties, Woubrugge en Nieuwkoop. 
 Wat een spetterend begin van het nieuwe jaar 2019!

Vrijdagavond 4 januari jl. brachten wij een toost uit op het nieuwe jaar 2019, ook sloten we ons jubileumjaar af. Stichting Inversa bestaat namelijk al weer ruim 12 1/2 jaar! Bewoners, familie, medewerkers, buurtbewoners, relaties en sponsoren die onze stichting een warm hart toedragen en dit alles mogelijk maken, het was een drukte van belang.

De bewoners van onze beide locaties Woubrugge en Nieuwkoop hadden speciaal voor Wim en Katya, de oprichters van onze stichting ieder maar toch samen een prachtig schilderij gemaakt. Ook werd er een jubileumfotoboek aan Wim en Katya overhandigd. Foto's die een mooi beeld geven van de geschiedenis. Dit alles onder het genot van hapjes en drankjes.
 Op 10 maart 2018 doet Inversa net als in 2017 weer mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Mogen wij ook dan weer op u hulp rekenen?  mail voor info naar de boerderij in Woubrugge.

 Op 24 oktober heeft het  brandweercorps van Leiden een hele dag geklust op onze boerderij in Woubrugge. Fantastisch werk geleverd voor ons en voor hen een zinvolle invulling van een bedrijfsuitje. Zo is de ingegraven trampoline weer helemaal gefikst en hebben zij in een deel van een schuur een houten vloer gelegd. Zo krijgen wij er weer een mooie ruimte bij voor zinvolle dagbestedings- en ontspanningsactiviteiten voor de mensen in onze zorg. Corps, bedankt! TOP!
 

 

 


 

 


10 juni 2017 is er bij Inversa in Woubrugge een zomerfair gehouden. Een gezellige dag voor iedereen die kennis wilde maken met Inversa, georganiseerd door de ouders. Het was een gezellige en geslaagde dag.
 

 

 Inversa heeft op 11 maart deelgenomen aan de activiteiten dagen van NLDOET. In Woubrugge hebben we de pluktuin ingericht, de pipowagen opgeknapt en geschilderd en ervoor gezorgd dat het terrein weer een nieuw seizoen aan kan.