‘Bij Inversa sluit mijn zorgstudie perfect aan met de praktijk door te werken binnen een kleinschalige organisatie’.
Dat zijn de woorden van onze stagiaire Ruth. Zij kwam in het 1e jaar van haar zorgopleiding bij Inversa werkervaring opdoen als begeleider. Haar tweede stage volgde zij bij een aantal grote zorginstellingen. Voor het 3e afstudeerjaar kwam zij heel graag weer terug bij ons om nu als persoonlijk begeleider stage te lopen. Wat zijn wij en vooral, onze bewoners, daar blij mee!
Waarom?: Omdat Ruth een pittige jongedame, met een zorghart, bomvol ideeën zit voor de bewoners en van aanpakken weet.

Waarom Ruth graag weer aan de slag gaat bij Inversa vertelt zij ons: “Het warme welkom en de huiselijke sfeer is het eerste dat je voelt als je de boerderij binnenkomt. Daarbij is het als stagiair belangrijk dat je begeleiding krijgt bij de zorg voor de bewoners. En dat krijg ik van elke collega-begeleider van Inversa. Omdat Inversa klein is, heb ik altijd direct antwoord op mijn vraag over bijv. het ondersteunen of omgaan met een bewoner, hoe ik een zorgplan moet schrijven, wat de verzorging van de dieren inhoudt, welke bewoner zelf zijn was ophangt of als ik dat moet doen, etc. Doordat ik snel alle informatie heb, kan ik ook beter mijn examens uitvoeren. De vrijheid om mee te denken en gewoon te doen als stagiaire heb ik bij andere zorgorganisaties niet gekregen zoals bij Inversa. Als ik een idee heb, heb ik echt de vrijheid om dit te uiten en wordt er ook echt geluisterd of wat mee gedaan. En dat is enorm motiverend natuurlijk, zeker als stagiaire”.

Ben jij ook op zoek naar een stageplek zoals Ruth omschrijft? Kom vrijblijvend met haar en ons team kennis maken. Bel direct met Ans Zwetsloot voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06 1933 6332 – ans@inversa.nl.