‘De mooiste zorgbaan op een boerderij’

Bij Inversa werken begeleiders met hart voor de bewoners, natuur en dieren. Bij Inversa werk je met gepassioneerde collega’s, heb je ruimte voor eigen inbreng en werk je voor een diverse doelgroep. Dit kan op één of allebei de boerderijen en in een landelijke, huiselijk omgeving en omringt door dieren. Zoek jij een afwisselende baan in de gehandicaptenzorg, steek jij graag de mouwen uit de handen en heb jij een hart voor zorg? Wij zijn op zoek naar Persoonlijk Begeleiders en Woonbegeleiders. Bekijk hier de vacatures.

PERSOONLIJK BEGELEIDER op de boerderij in Woubrugge voor 32-36 uur. Lees hier de vacature.
WOONBEGELEIDER in zowel Woubrugge of  Nieuwkoop waarbij we samen overleggen over het aantal uur of werklocatie, lees hieronder de vacature:

Wil jij ook de mooiste baan in de zorg
op de perfecte werkplek?

Dit is wat onze bewoners van jou als begeleider nodig hebben:

 • Een positief ingestelde begeleider met een gerelateerde zorgopleiding op MBO- 3 niveau.
 • Een begeleider die graag werkt met mensen met autisme.
 • Die in staat is om direct in te kunnen spelen op de hulpvraag van de bewoners.
 • Lichamelijk in staat is om aan alle activiteiten deel te nemen op en om de boerderij.
 • Zelfstandig kan werken maar ook graag samenwerkt met de andere begeleiders.
 • Die stevig in de schoenen staat en (pro)actief is in de begeleiding en activiteiten.
 • Analyseert en acteert op het gedrag van de bewoners en het een uitdaging vindt om een gedrag te doorgronden en hun talenten te ontwikkelen.
 • Relativeringsvermogen heeft met een gezonde dosis humor!

Wat jij zoekt in jouw baan als begeleider:

 • Een afwisselende baan op een boerderij waar jij jouw zorghart inzet voor
  mensen met een beperking.
 • Gevarieerde taken met activiteiten die jij ook zelf kunt inbrengen.
 • Werken in verschillende diensten (dag, avond, nacht en weekenden).
 • Werken voor een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen.
 • Dieren verzorgen en klussen op het terrein van een boerderij.
 • Zelfstandig en proactief werken met een team gezellige collega’s.
 • Een goed salaris conform de CAO VG en met goede voorwaarden.

Spreekt deze omschrijving jou aan en zou jij graag meer willen weten over werken op één van onze boerderijen als begeleider, groepsbegeleider, persoonlijk begeleider of stagiaire? Onder de tab ‘Actueel‘ vind je de meest recente vacatures. Zit er geen vacature tussen? Dan mag je altijd bellen om eens verder kennis te maken met Inversa of een open sollicitatie sturen (korte motivatie en CV) naar: Astrid van der Voort.

Vrijwilligers

Een groep vrijwilligers helpt onze bewoners wekelijks bij het maken van een wandeling, puzzel, moestuinonderhoud, paardrijles, enz. Daar zijn wij heel dankbaar voor! Zo krijgen we elke week hulp van onze vaste klusser Cees. Hij zorgt al elf jaar (samen met Leen) voor het onderhoud van onze boerderijen. Lees meer over Cees onder de tab ‘Verhalen’. Op een boerderij is het werk en onderhoud namelijk nooit af!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bezoekje aan één van onze woonzorgboerderijen voor een indruk van de boerderij, onze bewoners en medewerkers. Dan bespreken we vrijblijvend in welke vorm jij een bijdrage wilt doen. Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor:

MOESTUINIER: Op zowel de boerderij in Nieuwkoop als in Woubrugge hebben wij een moestuin en zoeken wij vrijwilligers die dit samen met een paar bewoners wil bijhouden. Heb jij verstand van zaden, bijhouden en oogsten en werk jij graag in een maatschappelijke en boerenomgeving?

CREATIEVE VRIJWILLIGER: Onze bewoners maken graag iets van hout, papier of met verf. Ben jij een creatieveling met veel ideeën en vind je het leuk om met een aantal van hen 1x per week of 2x per maand artikelen te maken? Deze zijn voor de verkoop tijdens onze jaarlijkse boerenmarkten.

Neem contact op met ons: 06 589 96045 of stuur een e-mail: evelinemalherbe@inversa.nl.

Fondsen en Sponsoring

Inversa is een stichting zonder winstoogmerk. Daarom zijn wij altijd blij met helpende handen, giften, donaties, sponsoring of versterking vanuit fondsen. Dit kan in de vorm van regelmatig helpen op de boerderij als vrijwilliger, het doneren van spullen, dierenvoeding, planten, aanrichting van de dierenverblijven, beplanting van de tuinen, en ga zo maar door. Wij en vooral onze bewoners, zijn dankbaar voor ieders hulp, gift, of sponsoractiviteit. Lees in dit donatieformulier wat de mogelijkheden zijn.

SPONSORKLIKS: BESTEL JOUW ONLINE PRODUCTEN OF KLEDING EN STEUN AUTOMATISCH ST. INVERSA
Via SponsorKliks | Gratis sponsoren! kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Inversa, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijv. online een pizza via Thuisbezorgd,of bij grote webwinkels zoals Bol, Action, HEMA, Blokker, Coolblue etc. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Inversa. Zo steun jij automatisch onze stichting en kost het je niets extra. Wij bedanken je bij voorbaat!