‘De mooiste zorgbaan op een boerderij’

Bij Inversa werken begeleiders met hart voor de bewoners, natuur en dieren. Bij Inversa werk je met gepassioneerde collega’s, heb je ruimte voor eigen inbreng en werk je voor een diverse doelgroep (verstandelijk beperkt en autisme van verschillende niveaus). Je werkplek is op een boerderij, in een landelijke, huiselijk omgeving en omringt door dieren. Zoek jij een afwisselende baan in de gehandicaptenzorg, steek jij graag de mouwen uit de handen en heb jij een hart voor (jong)volwassenen met een beperking? Wij zoeken per direct een persoonlijk begeleider voor 32-36 uur. Lees HIER de vacature om te lezen of deze baan jou past.

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen met een motivatie waarom je graag bij ons wilt werken. Zoek jij een stageplek waar jij ervaring op kunt doen met onze doelgroep verstandelijk beperkt en autisme? Ben jij niet vies van buiten werken met hen op ons boerenterrein, het verzorgen van de dieren of hen te helpen bij huishoudelijke taken? Stuur dan ook jouw CV en motivatie naar ons toe: ans@inversa.nl. Daarbij zijn wij ook een erkend leerwerkplekbedrijf (SBB) en kun je bij ons aan de slag terwijl je nog aan het leren bent om begeleider in de gehandicaptenzorg te worden (BBL-opleiding). Bel of mail ons met jouw vraag: Ans Zwetsloot – 06 193 363 32.

Wil jij ook de mooiste baan in de zorg
op de perfecte werkplek?

Dit is wat onze bewoners van jou als begeleider nodig hebben:

 • Een positief ingestelde begeleider met een gerelateerde zorgopleiding op MBO- 3 niveau.
 • Een begeleider die graag werkt met mensen met autisme.
 • Die in staat is om direct in te kunnen spelen op de hulpvraag van de bewoners.
 • Lichamelijk in staat is om aan alle activiteiten deel te nemen op en om de boerderij.
 • Zelfstandig kan werken maar ook graag samenwerkt met de andere begeleiders.
 • Die stevig in de schoenen staat en (pro)actief is in de begeleiding en activiteiten.
 • Analyseert en acteert op het gedrag van de bewoners en het een uitdaging vindt om een gedrag te doorgronden en hun talenten te ontwikkelen.
 • Relativeringsvermogen heeft met een gezonde dosis humor!

Wat jij zoekt in jouw baan als begeleider:

 • Een afwisselende baan op een boerderij waar jij jouw zorghart inzet voor
  mensen met een beperking.
 • Gevarieerde taken met activiteiten die jij ook zelf kunt inbrengen.
 • Werken in verschillende diensten (dag, avond, nacht en weekenden).
 • Werken voor een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen.
 • Dieren verzorgen en klussen op het terrein van een boerderij.
 • Zelfstandig en proactief werken met een team gezellige collega’s.
 • Een goed salaris conform de CAO VG en met goede voorwaarden.

Spreekt deze omschrijving jou aan en zou jij graag meer willen weten over werken op één van onze boerderijen als begeleider, groepsbegeleider, persoonlijk begeleider of stagiaire? Onder de tab ‘Actueel‘ vind je de meest recente vacatures. Zit er geen vacature tussen? Dan mag je altijd bellen om eens verder kennis te maken met Inversa of een open sollicitatie sturen (korte motivatie en CV) naar: Astrid van der Voort.

Vrijwilligers

Een groep vrijwilligers helpt onze bewoners wekelijks bij het maken van een wandeling, fietstochtje, puzzelen, moestuinonderhoud of helpen met het voorbereiden van het eten. Daar zijn wij heel dankbaar voor! Zij ontlasten het team die de groep begeleidt en bezorgen bewoners een moment van persoonlijke aandacht. Zo krijgen we elke week hulp van onze vaste klusser Kees. Hij zorgt al twaalf jaar (samen met Leen) voor het onderhoud van onze boerderijen. Lees meer over Kees onder de tab ‘Verhalen’. Op een boerderij is het werk en onderhoud namelijk nooit af! Wilma komt elke woensdagmiddag het team helpen met koken of onderneemt een activiteit met een bewoner. Frans komt elke vrijdag klussen en Jaap helpt één keer per week Kees met de grotere klussen. Wil en Roos komen regelmatig knutselactiviteiten ondernemen. Vanuit St. Fietsmaatjes kom Yolanda regelmatig fietsen met onze Marloes.

Zoek jij een vrijwilligersactiviteit en heb je affiniteit met mensen met een beperking? Je bent altijd welkom om eens te komen kijken en kennis te maken met ons en de bewoners. Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail naar: evelinemalherbe@inversa.nl.

Fondsen en Sponsoring

Inversa is een stichting zonder winstoogmerk. Daarom zijn wij altijd blij met helpende handen, giften, donaties, sponsoring of versterking vanuit fondsen. Dit kan in de vorm van regelmatig helpen op de boerderij als vrijwilliger, het doneren van spullen, dierenvoeding, planten, aanrichting van de dierenverblijven, beplanting van de tuinen, en ga zo maar door. Wij en vooral onze bewoners, zijn dankbaar voor ieders hulp, gift, of sponsoractiviteit. Lees in dit donatieformulier wat de mogelijkheden zijn.

SPONSORKLIKS: BESTEL JOUW ONLINE PRODUCTEN OF KLEDING EN STEUN AUTOMATISCH ST. INVERSA
Via SponsorKliks | Gratis sponsoren! kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Inversa, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijv. online een pizza via Thuisbezorgd,of bij grote webwinkels zoals Bol, Action, HEMA, Blokker, Coolblue etc. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Inversa. Zo steun jij automatisch onze stichting en kost het je niets extra. Wij bedanken je bij voorbaat!