Martin van Hofwegen treedt toe tot het bestuur van Inversa. Hij wordt verantwoordelijk voor de ‘portefeuille’ Financiën. Met de komst van Martin is het bestuur van Inversa weer compleet.  Als kleinschalige en persoonlijke zorgorganisatie zijn wij blij met zijn komst en heten Martin van harte welkom! Martin (50) is controller en eigenaar van zijn bedrijf ‘Van Hofwegen Training & Advies’.
Hij heeft 25 jaar ervaring als financial, bedrijfstrainer en inspirator in het bedrijfsleven en bij diverse zorgorganisaties.

Waarom trok een kleine zorgaanbieder als Inversa Martin aan, vroegen wij hem.
Martin: “Ik wil graag een maatschappelijke en vrijwillige bijdrage leveren aan een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Waarbij je ‘dicht op de cliënt/mensen met een beperking zit zodat je weet wat er daadwerkelijk van je gevraagd wordt en voor wie je het doet.

De visie van Inversa trok mij bijzonder aan: Het is precies waar het om gaat, namelijk de bedoeling: ‘Een veilig thuis voor onze bewoners’. Daarnaast is Inversa echt een organisatie die niet log is en te veel systemen kent. Ook dit trok mij erg aan.

Ik kan met mijn financiële ervaring als controller en coach direct een bijdrage leveren om Inversa te ondersteunen. Voor nu en met een blik op de toekomst. De zorg wordt steeds duurder waardoor je met elkaar het ‘hoofd boven water moet houden’ om goede en betaalbare zorg te kunnen blijven bieden. Daarbij is het een uitdaging om je als aantrekkelijke zorgorganisatie en werkgever aan te bieden aan toekomstige bewoners en zorgmedewerkers. Ik kijk uit om hieraan een bijdrage te gaan leveren. Mijn missie is: ‘Inspireren om beter te presteren’ en ik ga hier mijn best voor doen voor het bestuur, directie, medewerkers en vooral: de bewoners van Inversa”.

Het bestuur van Inversa bestaat vanaf nu uit: Wim Elfrink (voorzitter), Albert Brans (lid bestuur) en Martin van Hofwegen (lid bestuur).